Nova serija turističkih vaučera dostupna od 30. maja: Iskoristite ih za nezaboravan odmor u Sokobanji!

Sokobanja je jedna od najomiljenijih destinacija među turistima u Srbiji, a sada imamo sjajne vesti za sve ljubitelje ovog prelepog mesta. Ministar turizma i omladine, Husain Memić, nedavno je najavio da će od 30. maja biti dostupna nova serija turističkih vaučera u iznosu od 5.000 dinara. Ova inicijativa je deo programa subvencionisanog odmora u našoj zemlji, koji je privukao ogromno interesovanje građana.

Vlada Srbije je obezbedila čak 500.000.000 dinara za novu seriju vaučera, s obzirom na ogroman broj prijava i interesovanje koje su prethodne serije izazvale. Iako su vaučeri bili rasprodati u rekordnom roku, ministar Memić je obećao da će nova serija vaučera biti raspoređena po istim uslovima kao i prethodne.

Važno je napomenuti da građani koji su već iskoristili vaučer u 2023. godini neće moći da apliciraju za nove vaučere. Međutim, za sve one koji još nisu iskoristili svoju priliku, sada je pravo vreme da se prijave i osiguraju svoj putni vaučer.

Jedna od najlakših i najpouzdanijih načina da iskoristite svoj vaučer jeste putem agencije “360 VR” iz Sokobanje. Ova agencija uspešno sarađuje sa velikim brojem registrovanih stanodavaca u Sokobanji, pružajući vam širok spektar smeštajnih opcija. Bez obzira da li preferirate hotel, apartman ili kuću za odmor, “360 VR” će vam pomoći da pronađete idealan smeštaj za vaš boravak.

Sokobanja je poznata po svojoj prirodnoj lepoti, bogatim izvorima mineralne vode, termalnim kupalištima i prelepim planinskim pejzažima. Osim toga, grad nudi i brojne aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, biciklizam, šetnje kroz prirodu i još mnogo toga. Posetom Sokobanji, imate priliku da se opustite, uživate u prirodi i napunite baterije za svakodnevne izazove.

Ne zaboravite da se pored Sokobanje, Vrnjačke Banje i Zlatibora, koje su tradicionalno najtraženije destinacije, i oko 4.200 ugostiteljskih objekata širom zemlje pridruže programu vaučera. Ovo je rekordan broj učesnika u programu vaučera do sada, što znači da imate raznovrsne opcije za svoj odmor u skladu sa svojim željama i potrebama.

Vaučeri su postali više od samo mere države za podsticanje domaćeg turizma. Oni su postali simbol podrške lokalnim zajednicama, a istovremeno su omogućili građanima da istraže i uživaju u lepotama svoje zemlje. Ministar Memić istakao je da je broj domaćih turista povećan sa 1,3 miliona u 2015. godini na preko dva miliona u 2022. godini, od kada je ovaj sistem vaučera uveden.

Kako biste iskoristili svoj turistički vaučer i obezbedili nezaboravan odmor u Sokobanji, preporučujemo da se obratite agenciji “360 VR”. Ova agencija je pouzdan partner sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji putovanja i pružanju smeštajnih usluga. Oni će vam pomoći da pronađete savršeni smeštaj prema vašim željama i budžetu, bilo da preferirate luksuzni hotel, udoban apartman ili autentičnu kuću za odmor.

Saradnja agencije “360 VR” sa velikim brojem registrovanih stanodavaca u Sokobanji obezbeđuje vam izbor smeštaja koji zadovoljava visoke standarde kvaliteta i udobnosti. Bez obzira da li želite smeštaj u samom centru grada, blizu prirodnih atrakcija ili sa prelepim pogledom na okolne planine, agencija će vam pružiti raznovrsne opcije za vaš boravak.

Dodatna prednost saradnje sa agencijom “360 VR” je njihova stručnost u pružanju informacija o lokalnim atrakcijama, restoranima, spa centrima i aktivnostima koje možete uživati tokom svog boravka u Sokobanji. Takođe, njihov tim će biti na raspolaganju tokom celog vašeg putovanja, pružajući vam podršku i preporuke kako biste maksimalno iskoristili svoje vreme u ovom prelepom mestu.

Ne propustite priliku da iskoristite novu seriju turističkih vaučera i uputite se u nezaboravan odmor u Sokobanji. Zahvaljujući agenciji “360 VR” i njihovoj saradnji sa brojnim stanodavcima, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski smeštaj i nezaboravno iskustvo. Rezervišite svoj smeštaj danas i pripremite se za uživanje u prirodnim lepotama Sokobanje, raznovrsnim aktivnostima na otvorenom i opuštajućim trenucima u termalnim kupalištima. Bilo da želite da istražite pešačke staze kojima ćete se diviti prelepim pejzažima, da posetite poznate banjske parkove ili da se opustite u tretmanima wellness centara, Sokobanja će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen odmor.

Nakon uzbudljivog dana provedenog u prirodi, imaćete priliku da se upustite u istraživanje lokalne kuhinje i gastronomskih specijaliteta. Restorani i kafići u Sokobanji će vas oduševiti svojom ponudom tradicionalnih jela i osvežavajućih napitaka. Iskoristite priliku da probate lokalne poslastice i uživate u autentičnom ukusu Sokobanje.

Agencija “360 VR” će vam pomoći da isplanirate sve detalje svog boravka u Sokobanji, uključujući smeštaj, transport i aktivnosti. Njihova stručnost i predanost pružanju vrhunskog iskustva garantuju da će vaš odmor biti nezaboravan i bezbrižan.

Ne čekajte, iskoristite priliku da se prijavite za novu seriju turističkih vaučera i rezervišite svoj smeštaj preko agencije “360 VR” kako biste istražili lepote Sokobanje. Očekuje vas nezaboravan odmor, ispunjen avanturom, opuštanjem i uživanjem u svežem vazduhu planina.

Ukoliko želite da iskoristite svoj turistički vaučer i provedete nezaboravne trenutke u Sokobanji, ne oklevajte. Prijavite se za vaučer i kontaktirajte agenciju “360 VR” kako biste rezervisali svoj smeštaj već danas. Sokobanja vas čeka sa otvorenim rukama, spremna da vam pruži najlepše trenutke odmora.

Pogledajte i ovo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

YouTube

Kako uneti kod (iframe) YouTube

 1. Pronađite na youtube.com vaš video
 2. Desni klik na video koji ste otvorili
 3. Klik na "Kopiraj kod za ugradnju"
 4. Vratite se na našu stranicu, u polju "Unesite kod (iframe) YouTube" - desni klik => paste

Google mapa

Kako uneti kod (iframe) Google mape

 1. U vašem pretraživaču otvorite Google mapu klikom na ovaj link: www.google.rs/maps
 2. U pretrazi otkucajte svoju adresu, npr: Sokobanja, Mihajla Markovića 24
 3. Klik na ikonicu "Deli"
 4. Klik na "Ugradite mapu"
 5. Odaberite "veliku mapu"
 6. Klik na "Kopiraj HTML"
 7. Vratite se na našu stranicu, u polju "Unesite kod (iframe) Google mape" - desni klik => paste

  Poruka za: